Toby H 15 - 24

TOBY H peći za grijanje prostora na pelet namijenjeni su stambenim prostorima (do 170 m) i smještaju se unutar stambenog prostora (ne u odvojene kotlovnice za razliku od ostalih TOBY modela. Nemaju dodatnu izolaciju komore kotla, pa zrakom distribuiraju toplinu okolini.

Toby H 15 - 24

Helena

Kamin na drveni pelet „HELENA” namijenjen je manjim kućama i apartmanima (do 120 m ²). Kamin je dostupan u četiri boje kao što je prikazano gore.

Toplinu distribuira toplinskim zračenjem (isijavanjem u prostor) te ugrađenim ambijentalnim ventilatorom (480 m3/h protoka zraka).

Helena

Toby 20 - 50

TOBY predstavlja jedno od najsofisticiranijih rješenja za automatsko sagorijevanje drvenih peleta koje se nalaze na tržištu. Potpuno je prilagođen spaljivanju drvenog peleta kao primarnog goriva, dostižući razine učinkovitosti do 94% i vrlo niske izlazne temperature dimnih plinova (ispod 160 °C). Razine emisija ovog kotlova ispunjavaju najrigoroznije norme europskih zemalja.

Toby 20 - 50

Toby 24 - 55

Nova generacija TOBY predstavlja jedno od najsofisticiranijih rješenja za automatsko izgaranje drvenih peleta. Potpuno je prilagođen spaljivanju drvenog peleta kao primarnog goriva, dostižući razine učinkovitosti do 94% i vrlo niske izlazne temperature dimnih plinova (ispod 160 C). Razine emisija ovog kotlova ispunjavaju najrigoroznije norme europskih zemalja (razred A + +)

Toby 24 - 55

Toby B 12 - 50

TOBY B je sofisticirani, potpuno automatski kotao drvenih peleta namijenjen stambenim prostorima.

Znak B označava „kompaktne dimenzije” ovog kotlovnice – manji je i lakši od standardnog TOBY modela i omogućuje lakši smještaj u manje kotlovnice

Toby B 12 - 50

Toby B 14 - 52

TOBY B predstavlja „kompaktnu” verziju našeg vodećeg modela TOBY i dostupan je u 6 različitih veličina: 14 – 19 – 23 – 32 – 42 – 52.

Za razliku od stambenog grijača prostora sa centralnim grijanjem (model „H”), model „B” je izoliran i stoga namijenjen kotlovnicama.

Toby B 14 - 52

Peći 

Peći za ispuh toplog zraka u prostoriju

  • Facebook
  • Instagram

PELLET ORO

© 2023 by Pellet oro