P 220C

Peć za pelete P220 C, za montažu u ravnini sa zidom/kutom i obložena u majolici sa snagom od 8,5 KW energetske A + klase, rafinirani je uređaj iz linije Premium Plus Piazzetta. Otkrijte sve značajke ove peći na pelet te njenog sustava za razvod toplog zraka odnosno Multifuoco sistem. Peć ima mogućnost kontrole na daljinu te programiranja automatiziranog rada.

P 220C

P 220M

The Pellet Stove P220 M,za montažu u ravnini sa zidom/kutom i obložena u majolici sa snagom od 8,5 KW energetske A + klase, rafinirani je uređaj iz linije Premium Plus Piazzetta. Otkrijte sve značajke ove peći na pelet te njenog sustava za razvod toplog zraka odnosno Multifuoco sistem. Peć ima mogućnost kontrole na daljinu te programiranja automatiziranog rada.

P 220M

P 220T

The Pellet Stove P220 T, za montažu u ravnini sa zidom/kutom i obložena u majolici sa snagom od 8,5 KW energetske A + klase, rafinirani je uređaj iz linije Premium Plus Piazzetta. Otkrijte sve značajke ove peći na pelet te njenog sustava za razvod toplog zraka odnosno Multifuoco sistem. Peć ima mogućnost kontrole na daljinu te programiranja automatiziranog rada.

P 220T

P 230C

The Pellet Stove P230 C, za montažu u ravnini sa zidom/kutom i obložena u majolici sa snagom od 11 KW energetske A + klase, rafinirani je uređaj iz linije Premium Plus Piazzetta. Otkrijte sve značajke ove peći na pelet te njenog sustava za razvod toplog zraka odnosno Multifuoco sistem. Peć ima mogućnost kontrole na daljinu te programiranja automatiziranog rada.

P 230C

P 230M

The Pellet Stove P230 M, za montažu u ravnini sa zidom/kutom i obložena u majolici sa snagom od 3,5 KW energetske A + klase, rafinirani je uređaj iz linije Premium Plus Piazzetta. Otkrijte sve značajke ove peći na pelet te njenog sustava za razvod toplog zraka odnosno Multifuoco sistem. Peć ima mogućnost kontrole na daljinu te programiranja automatiziranog rada.

P 230M

P 230T

The Pellet Stove P230 D, za montažu u ravnini sa zidom/kutom i obložena u majolici sa snagom od 3,5 KW energetske A + klase, rafinirani je uređaj iz linije Premium Plus Piazzetta. Otkrijte sve značajke ove peći na pelet te njenog sustava za razvod toplog zraka odnosno Multifuoco sistem. Peć ima mogućnost kontrole na daljinu te programiranja automatiziranog rada.

P 230T

P 240

Peć za pelete s lako pristupačnim i prostranim tankom. Niskoprofilni ispust toplog zraka, smješten iznad čeličnog uzdignutog elementa. Dvostruka vrata - jedna funkcionalna izrađena od lijevanog željeza i druga ukrasna građena staklom i majolicom. Nepropusna vatrogasna kutija. Dostupno u različitim bojama.

P 240

P 250

Svježa interpretacija peći na pelete obogaćene funkcionalnom horizontalnom površinom. S modernim, rigoroznim i rafiniranim dizajnom glatkih površina. Majolika klupa, fino obrađena čelična ploča koja oblaže vrh i gornji dio.

P 250

Peći na kanalizirani zrak 

  • Facebook
  • Instagram

PELLET ORO

© 2023 by Pellet oro